Kategorije

Višeorgazmički muškarac.. 2.

 

 

Višeorgazmički muškarac –

stvarnost ili mit?

2.

 

 

Sljedeće otkriće pojavilo se tijekom nekoliko godina. Često smo držali predavanja u SAD-u i drugdje i kad god bismo spomenuli ideju muških višestrukih orgazama, nailazili bismo na veliko zanimanje. Nakon našeg predavanja uvijek bi nam prišli jedan ili dva muškarca i rekli da i oni imaju višestruke orgazme. Bilo je zanimljivo da je najveći odaziv došao iz grupa muškaraca koji su se bavili hipnozom, naročito ako su bili vješti u samohipnozi.

To i nije iznenađujuće. Prije nego što može ovladati višestrukim orgazmima, čovjek mora znati kako se opustiti, upravo kao što se mora opustiti da bi ušao u stanje samohipnoze. Ubrzo nakon što smo završili ispitivanje te početne grupe od trideset i tri muškarca, shvatili smo da su svi oni, slučajno ili svjesno, naučili imati višestruke orgazme. To i nije bilo potpuno neočekivano. Izgleda da se većina seksualnih funkcija uči. Čak i ljudi koji nisu dobili temeljite upute (a to čak i danas uključuje

većinu nas), uče čitanjem, kroz „diskusije“ s vršnjacima te kroz šale

i filmove. Očito, što su bolje upute, to učenik stekne više vještine.

Dakle, sljedeća ideja koja je važna za muškarca koji želi naučiti da ima višestruke orgazme glasi: drugi su naučili imati višestruke orgazme – možeš i ti.

 

 

Nubilus Logo