Autori

Iscjeljujuće priče II - Autor: Susan Perrow

Cijena:
124,95kn 147,00kn
Nakladnik:
Ostvarenje d.o.o.
ISBN:
978-953-306-021-7
Jezik:
Hrvatski
Broj stranica:
320
Godina izdanja:
2013
Uvez:
Meki
Format:
152x228
Podijeli:
Košarica:
Prelistaj

Opis

 

Susan Perrow strastveno vjeruje da „priče znaju put“! Radeći na maštovitim pričama i tajnama magičnih metafora razvila je umjetnost stvaranja terapeutskih priča za izazovne oblike ponašanja i teške situacije kroz koje djeca prolaze. Knjiga nudi prokušanu i ispitanu metodu za stvaranje unikatnih priča za svako dijete.
Ova riznica sadrži 101 terapeutsku priču kojom se može pomoći djeci kod raznih problema – od nepristojnog ponašanja do žalovanja, tjeskobe, nedostatka samopouzdanja, zlostavljanja, zadirkivanja, noćnih mora, netrpeljivosti, neprimjerenog govora, problema s vršenjem nužde i mokrenjem u krevet i još mnogo toga. Ove priče također imaju potencijal za njegovanje pozitivnih vrijednosti.
Ova knjiga pomoći će vam da:
Smišljate vlastite terapeutske priče koristeći praktične naputke, vježbe i metode kao što je Susanin „okvir metafore, putovanja i rješenja“.
Pronađete odgovarajuće priče za različite oblike ponašanja djece u dobi od tri do deset godina uz pomoć različitih kategorija za lakše snalaženje.
Istražite uporabu terapeutskih priča za globalne i nacionalne probleme.
Razvijete vještinu pripovijedanja priča uz pomoć korisnih naputaka i anegdota.
Iskoristite moderne i tradicionalne mudre priče iz cijelog svijeta.
Nudi bogat izvor maštovitog materijala koji će nadahnuti roditelje, djedove i bake, odgajatelje i učitelje te dječje psihologe. Ove priče mogu znatno pridonijeti osobnoj i kulturnoj promjeni.
Dr. Jennifer M. Gidley, predsjednica Svjetske federacije futurističkih studija
Magistra obrazovanja Susan Perrow vodi radionice za terapeutsko pripovijedanje priča u raznim dijelovima svijeta, od Kine do Afrike, od Europe do Amerike, kao i u svojoj suncem opaljenoj domovini, Australiji. Ova knjiga plod je tih radionica. Susan Perrow je pripovjedačica priča, pedagoginja i savjetnica za odgajatelje, učitelje i roditelje. Njezina prva knjiga Bajke i priče za laku noć - terapeutske priče za djecu postigla je iznimno velik uspjeh. Prevedena je na razne jezike i prodaje se diljem svijeta.
Nubilus Logo