Plaćanje

Poštovani kupci, plaćanje se vrši temeljem ponude koju dobivate automatski s naše web-knjižare ili od našeg djelatnika ako naručujete emailom ili telefonski. Mogući oblici plaćanja su internetskim nalogom ili općom uplatnicom te on-line plaćanje karticama putem WSpay™ - sigurni sustav za online autorizaciju kreditnih kartica u realnom vremenu.

On-line plaćanje karticama

Omogućili smo sigurno on-line plaćanje sljedećim karticama: American Express®, MasterCard®, Maestro® i Visa.

 

Jamstvo sigurne online kupnje

 

Kontrolni brojevi kartica

Kontrolni broj je troznamenkasti ili četveroznamenkasti broj otisnut na kartici, koji se ne pohranjuje na magnetskoj traci kartice niti se pojavljuje na računima i potvrdama trgovaca. Kontrolni broj služi kao dokaz da fizički posjedujete karticu u trenutku online kupnje i smanjuje mogućnost zlouporabe.

Položaj kontrolnog broja ovisi o kartici. Za izabranu karticu unesite odgovarajući kontrolni broj prema sljedećim uputama.
 
Na American Express karticama izdanim u Hrvatskoj koje počinju znamenkama 3775 postoji troznamenkasti kontrolni broj otisnut na poleđini kartice (posljednja desna grupa od 3 znamenke) kojeg je potrebno upisati. Za ostale American Express kartice potrebno je upisati četveroznamenkasti broj otisnut na prednjoj strani kartice.
 

 

Prilikom plaćanja MasterCard, Maestro ili Visa karticama potrebno je upisati troznamenkasti broj (posljednja desna grupa od 3 znamenke) koji je otisnut na poleđini kartice u potpisnom polju.
Ako na Maestro kartici nije otisnut kontrolni broj, njegov upis nije obvezan.
 

 

Koristimo samo nužne kolačiće/cookies kako bi osigurali osnovne mogućnosti web trgovine (košarica, jezik i valuta).

Ne pratimo aktivnosti svojih posjetitelja i ne prikupljamo podatke o svojim posjetiteljima!

Ako želite nastaviti koristiti naše web stranice morate se složiti s njihovim korištenjem!

Više pročitajte ovdje.

Slažem se Ne slažem se