Savršeni lijek - 8

Dijabetes

Gospođica D. - Javila da je imala mladenački dijabetes. Nakon konzumiranja urina oko mjesec dana, ustanovila je da može prestati sa svojom večernjom dozom inzulina. Neprestano je pratila svoju razinu šećera. Kojih mjesec dana kasnije, izvijestila je da je spremna još više smanjiti uzimanje inzulina. Kada je primjenjivala urin izvana, također je primijetila da su se njene varikozne vene počele smanjivati. Osjeća se dobro i nije imala drugih problema tijekom urino-terapije.

Gospođa Kunjama, Bangalore, Indija - Ova je gospođa patila od dijabetesa, imala prekomjernu težinu i povremeno teško disala tijekom kojih dvanaest godina. Često je morala u bolnicu kad god bi joj se temperatura povisila, svaka dva do tri mjeseca. Ajurvedski, homeopatski i drugi lijekovi nisu djelovali. Injekcije inzulina su do neke mjere smanjile njene probleme, ali razina šećera od + 2,75 se ni u jednom trenutku nije snizila.
Gospođa Kunjama je počela konzumirati vlastiti urin svaki put kad bi ga ispuštala i pijuckala je vodu. Medicinska sestra joj je masirala tijelo odstajalim urinom i pomagala joj da se nakon toga opere mlakom vodom. Prvog dana je imala blagi proljev. Nakon tri tjedna joj se smanjila tjelesna težina, a teškoće s disanjem su prestale. Na kraju tretmana, obiteljski liječnik je bio iznenađen kad nije utvrdio tragove šećera u njenom urinu.

Hepatitis B

Gospodin R. W. i R. T. - Mi obadvojica ovdje u Švicarskoj profesionalno provodimo naturopatiju. Ljubaznošću našeg bliskog prijatelja iz SAD, nedavno smo dobili primjerak vaše izuzetno zanimljive knjige, Vaš vlastiti savršeni lijek koja nas je uvelike impresionirala. Liječenje urinom nam nije novo. Primjenjivali smo ga već neko vrijeme i istraživali na subjektima s izuzetno pozitivnim i uspješnim rezultatima. Između ostalog, da spomenemo samo jedno od toga, za liječenje hepatitisa B.

Bolesti pluća

Gospodin N. - Žalio se na zagušenost u plućima i sinusima. Nakon otprilike dva tjedna unutarnje i vanjske urino-terapije, zagušenost je nestala i mogao je s lakoćom disati.

Višestruki poremećaji

Gospođa A. R. - Uvijek sam pokušavala paziti na svoje zdravlje, ali nekako tijekom godina, pojavilo mi se nekoliko bolesti. U četrdesetim i pedesetim godinama mi se pojavila alopecia areata (progresivno opadanje kose). Kasnije mi se pojavio reumatoidni artritis i skleroza ((zadebljanje tkiva i živaca). Također sam dobila i sistemsku sklerodermiju (autoimuni poremećaj u kojem tijelo napada vlastita tkiva) i Raynaudovu bolest (poremećaj cirkulacije koji sprječava protok krvi u prste ruku i nogu). Također se razvila i Epstein-Barrova bolest.
Kad je počela Alopecia, pojavila bi mi se tri, četiri područja na glavi bez kose. Moj liječnik bi tu dao injekcije kortizona, no konačno sam potpuno oćelavila. Zatim sam izgubila trepavice, dlačice u nosu, pa na rukama i nogama. Bilo je grozno. S Raynoaudovom bolesti, prsti bi me peckali kao da su uronjeni u led. Plakala bih i prelijevala ih vrućom vodom, ali peckanje bi se uskoro vratilo. Bila sam užasno potištena i stvarno više nisam htjela živjeti. Tada sam saznala za knjigu Vaš vlastiti savršeni lijek i riješila da moram to probati. Počela sam s jednom kapljicom dnevno i onda nakon tjedan dana, postepeno povećavala na šest kapi. Tada sam primijetila da me prsti više ni izbliza ne bole kao inače. Počela sam s urino-terapijom u studenom, 1994. Do veljače 1995., uzimala sam osam punih kapaljki za oči i sada sam već počela vidjeti da se pojavljuju djelići s kratkim dlačicama. Nastavila sam s terapijom, a kosa mi je nastavila postojano rasti. U svibnju 1995 sam odbacila periku i primijetila da mi ponovno rastu trepavice. Do srpnja 1995. mi se vratila kompletna kosa, trepavice, dlačice u nosu, na rukama i nogama. Do rujna 1995, uzimala sam dvadeset punih velikih očnih kapaljki dnevno, a sada sam već na glavi imala prekrasnu kosu - gušću nego ikada. Koža mi je elastičnija i stvarno se dobro osjećam. Raynodovi simptomi, kronični umor, i artritis, sve je nestalo. 24. kolovoza 1995. sam imala kompletan medicinski pregled - sve je bilo u redu! Urino-terapija je odgovor. Svaki dan zahvaljujem Bogu za ovo čudo. Najradije bih to vikala cijelom svijetu!

Multipla skleroza

Gospodin B. W. - Izuzetno sam zahvalan za ovu sigurnu i besplatnu metodu kojom se čovjek može osloboditi mnogih kroničnih bolesti. S upotrebom urino-terapije mi je postalo mnogo bolje. Moja kronična progresivna multipla skleroza je sada postala nešto čega se trebam riješiti, a ne neprobojan zid kakvim je bila prije mog otkrića urino-terapije.

Problemi s prostatom

Gospodin J. S. - Počeo sam doživljavati bol i teškoće s mokrenjem u ranim tridesetim, ali kako su se približavale četrdesete problem se jako pogoršao. Liječnik mi je dao antibiotike i lijekove protiv bolova koji ne samo da nisu poboljšali situaciju već su u stvari i pogoršali simptome. Liječnik mi je rekao da mu se čini da su ti simptomi uzrokovani problemom s mojom prostatom. Spremao sam se proći masu pretraga kad mi je prijatelj rekao za auto urino-terapiju. Počeo sam konzumirati svega nekoliko kapi dva puta dnevno i gotovo smjesta primijetio smanjenje bola pri mokrenju. Nastavio sam uzimati male količine, kasnije i gladovao oko tri dana. Nakon gladovanja su svi simptomi nestali. Sada je već prošlo više od godine dana i nemam nikakvih bolova ili problema.

Zračenje

Gospođa S. G. - Godinama sam stavljala urin na kosu - u stvari tijekom cijele kure zračenjem (koje je bilo usmjereno iznad desne obrve) kosa mi se održala. To je bio noćni ritual - sipala urin (koji sam skupila tijekom popodneva) na kosu, utrljavala ulje od bakalara, umatala to ručnikom i namakala u lavoru vruće vode!! Djelovalo je.

Raynodov sindrom

Gospođa E. P. - U sedamdeset i osmoj godini, bila sam u vrlo jadnom stanju. Nedavno sam dobila simptome Raynaudove bolesti i znala sam da su prognoze loše.
Sada sam oko tjedan dana na urino-terapiji prema uputama u vašoj knjizi. Ugodno me iznenadilo da su se u ovom kratkom periodu simptomi smanjili za pedeset posto.

Preživljavanje malarije

Brigadir M. L. - Ovaj je čovjek prvi puta otkrio životno-podržavajuća svojstva urina, kako ih on naziva, kad je služi u Britanskoj armiji u zapadnoj Sahari tijekom drugog svjetskog rata. Nakon noćnog okršaja bio je odvojen od svoje jedinice i neznatno ranjen u sljepoočnicu odbijenim metkom.
Kada se sljedećeg jutra probudio, našao se potpuno sam u dnu pješčane dine sa zgrušanom krvi preko pola lica i glave i gotovo potpuno praznom čuturicom za vodu. Prve misli su mu bile o stravičnoj smrti od žeđi. Tada se sjetio da su ga na osnovnoj obuci učili da pijenje mokraće može u slučaju nedostatka vode čovjeku spasiti život. Pokušao je s time, čuvajući ono malo vode za kasnije. Popio je dvije trećine šalice urina, a ostatkom je namočio maramicu i stavio je kao oblog na glavu. Kaže da kad su se pripadnici njegove jedinice vratili da ga potraže, očekivali su naći leš. Umjesto toga našli su malo opečenog ali inače živahnog i ratnika bez vrućice koji se već tri dana kasnije sa svojom postrojbom vratio u borbu.
Kada je kasnije tijekom istog rata, njegov odred bio poslan u borbu na Daleki Istok, dobio je malariju od koje se izliječio u svega tri dana gladovanja na urinu i vodi. Kaže da mu se nikad nije vratila. Od tada je svaki dan nastavio piti svoj urin i nakon gotovo trideset i pet godina (u pedeset i devetoj) kaže da je bez viška kilograma, jak i zdrav.

Spolne bolesti, paraziti

Gospodin S. - Prije mjesec i pol dana su mi dijagnosticirali gonoreju i herpes. Uzeo sam lijekove i stanje se poboljšalo. Ali dva tjedna kasnije se herpes vratio i bio još gori. Tada sam počeo s urino-terapijom. Unutar dva ili tri dana sve se potpuno pročistilo. Još me više zapanjilo da se usput dok sam rješavao herpes, riješio i problem s parazitima koji me je mučio već duže vrijeme.

Gubitak težine

Gospođa B. - Ne samo da sam imala 99 kilograma, već sam imala i nekoliko drugih zdravstvenih problema uključujući reumatoidni artritis, jake kronične migrene i vanjsku gljivičnu infekciju na stopalu. Sve sam pokušala da ispravim ta stanja, ali ništa nije djelovalo.
Čula sam za urino-terapiju i pokušala je izvana na stopalu jer sam prije toga pokušala sve moguće lijekove za gljivičnu upalu bez ikakvih rezultata. Oko tri puta dnevno sam namakala stopalo u urinu. Pet dana kasnije, upala je nestala. Moj suprug je rekao da je to čudo. Već sljedećeg dana smo oboje počeli piti svoj urin i na moje iznenađenje, moje gubljenje težine se nevjerojatno ubrzalo.
Četiri i pol mjeseca kasnije sam imala 65 kilograma. Ukupno sam izgubila 34 kilograma! Artritis je nestao, glavobolje su nestale i osjećam se kao da mi je dvadeset godina.

Hripavac

Gospodin J. R. - Kad mi je bilo pet ili šest godina imao sam hripavac. Liječnik je rekao mojoj majci da mi da urin. Dva ili tri dana kasnije, moje je kašljanje bilo izliječeno, a istovremeno su mi iz tijela izašle gliste.

Rane

Gospodin K. - Bio sam sudionik jedne nesreće u kojoj je golema stijena pala s visine od oko metar i pol ravno na moje lijevo stopalo. Nisam nosio zatvorene cipele i kamen je oderao sve meso i nokat s mog nožnog prsta, srećom samo srednjeg.
Budući da sam putovao kroz stranu zemlju, nisam mogao dobiti pravilnu medicinsku pomoć i jako sam se zabrinuo zbog infekcije. Stavio sam antiseptičnu kremu koju sam imao sa sobom, ali bez rezultata.
Nakon nekoliko dana, prst mi je bio neopisiva masa crnog i crvenog tkiva. Onda sam sreo ženu koja mi je rekla da umotam stopalo u tkaninu namočenu urinom. Učinio sam tako i bio zapanjen kako brzo mi je prst počeo zacjeljivati. Pojavila se mlada ružičasta koža, komadići stare, oštećene kože su počeli otpadati i u dva dana, prst je ponovno izgledao gotovo normalno. Cijelo sam vrijeme održavao tkaninu vlažnom svježim urinom i povremeno odstajalim urinom koji sam skupio u bocu.
Sada sam se naviknuo piti svoj urin i svako jutro imam svoju čašu "vode života".

Kao što sam već prije spomenula, knjige Johna Armstronga, The Water of Life, i Margie Adelman, Miracles of Urine Therapy, sadrže još mnogo nadahnjujućih svjedočanstava koja su izuzetno zanimljivo i zabavno štivo.

Svakom od vas želim najbolje zdravlje i nadam se da će te i vi kao i mnogi drugi prije vas naći obnovljeno zdravlje, snagu i dug život uz savršeni lijek vašeg vlastitog tijela.

Martha Christy

Dodatak A

Popis lužnatih i kiselih namirnica

Namirnice koje stvaraju lužnatost

Svježe povrće

Artičoke, šparoge, avokado, bambusove mladice, zelene mahune, grah, repa, soja, crveni kupus, mrkva, celer, blitva, vlasac, kukuruz, krastavci, endivija, češnjak, ljekovito bilje, hren, kelj, keleraba, poriluk, salata, okra, luk, peršin, pastrnjak, grašak, slatka paprika, krumpir, batata, bundeva, kiselo zelje, špinat, klice (sve), tikvice, paradajz (žuti), vodeni krijes

Svježe voće

Jabuke, kajsije, bobice (tamne), trešnje, grejp, grožđe, limun, mango, kivi, dinje (sve vrste), papaja, breskve, kruške

Orasi (sirovi)

Indijski oraščići, makadamija, pekan

Škrobne namirnice i šećeri

Grah, rogač, kukuruzni kruh, kukuruzno brašno, kukuruzni škrob, soja, špageti, kokice, javorov sirup, palačinke, kolači, grašak, smeđa riža

Brašna

Od slanutka, proseno, zobeno, raženo, sojino, pšenično

Proteini

Avokado (zreli), grahorice, riba, školjke, sir, piletina, perad, kozje mlijeko, janjetina, orasi, divljač, sirovo mlijeko, klice, jogurt, meso kornjače

Razno

Maslac, rogač, gorka čokolada, klorofil, napitci od ljekovitih trava, maslinovo ulje


Namirnice koje zakiseljuju organizam

Svježe povrće

Prokulice, brokula, karfiol, kupus, patlidžan, zelena salata, gljive, krumpir, rotkvice, špinat, paradajz, bijela repa

Svježe voće

Jabuke, banane, borovnice, trešnje, kokosov orah, ribizi, brusnice, datulje, smokve, grejp, grožđe, limeta, limun, nektarine, masline, naranče, breskve, kruške, kaki, ananas, šljive, suhe šljive, nar, grožđice, maline, rabarbara, dunje, jagode, mandarine

Orasi (sirovi)

Bademi, orasi, pinjole, pistacio, lješnjaci

Škrobne namirnice i šećeri

Banana, ječam, posije, kruhovi, sve vrste žitarica, kukuruzno brašno, krekeri, krafne, preljevi, suhi grašak, suhi grah, brašno, umaci,, med, tikve za pečenje, žele, artičoke, melasa, palačinke, peciva, kikiriki, grašak, krumpir, konzervansi, pudinzi, riža, raž, juhe, špageti, sve vrste šećera, sirupi, tapijoka, napolitanke, pšenica

Brašna

Od smeđe riže, heljde, ječma, krumpira, pšenice

Proteini

Avokado (zeleni), indijski orasi, som, sir, svježi sir, rakovi, srnetina, jaja, riba (roza), lješnjaci, leća, jastog, meso (govedina, svinjetina, teletina, ovčetina), masline (zelene), ostrige, kikiriki, maslac od kikirikija, pistacio, perad, puran, škampi, divljač, mlijeko (s malo proteina)

Razno

Konzervirana i procesirana hrana naginje kiselosti.
Alkohol, vještačka sladila, kava, čaj, narkotici, lijekovi, ulja, papar, sol

   ----- K R A J -----

Nubilus Logo