SVJETLOSNI DAH ONLINE

Dodano: 23/01/2021
Davor Stančić vas poziva na on-line sastanak.
Tema: Davor Stančić's RADIONICA SVJETLOSNOG DAHA
Vrijeme: Svakog četvrtka u 18:00 h
Meeting ID: 924 6454 9918
Passcode: 7cWqpw
 
Istraživanja pokazuju da je redovni doživljaj čiste svijesti, svjesnosti bez mentalnog sadržaja jednako bitan za našu psiho-fizičku cjelovitost i rastvaranje stresa kao i uravnoteženi ritam spavanja i budnosti. Čini se da u djetinjstvu češće spontano doživljavamo te trenutke čiste rastvorenosti iskustvu, a zbog užurbanosti života nekako izgubimo tu sposobnost. U svim kulturama imamo metode kojima se čovjeku nastoji vratiti sposobnost sistematskog doživljavanja čiste svijesti. Svjetlosni dah, proizašao iz Rebirthinga je takav postupak u kojem oslobođenim, svjesno povezanim disanjem već nakon 10-15 minuta možemo doživjeti stanje usmjerenosti. Iako se idealno provodi u većim, fizičkim skupinama, silom okolnosti smo pristupili zajedničkom izvođenju preko Interneta i našli da metoda i dalje daje rezultate - svjesnost bez mentalnog sadržaja te osjećaj povećane integriranosti, stabilnosti i otpornosti na stres.
Ostavite nekoliko sati od posljednjeg obroka i budite u komotnoj odjeći koja neće sputavati disanje. Slobodno proslijedite ovaj poziv svima zainteresiranima.
SVJETLOSNI DAH
Svjetlosni dah je metoda osobnog razvoja i istraživanja proizašla iz tehnike Preporađanja (Rebirthing). Rebirthing se pojavio na temelju opažanja da svaka trauma koči, odnosno, ostavlja ožiljak u našem obrascu disanja. Rebirthing je obrazac svjesnog, otvorenog, povezanog disanja koji rastvara nakupljene stresove, traume i blokade i omogućava slobodni protok energije u psihofizičkom organizmu. Za razliku od Rebirthinga, Svjetlosni dah se radi u fizički povezanom krugu što dovodi do izgradnje snažne grupne energije. Zbog toga sudionici nisu značajno opterećeni subjektivnim zbivanjima rastvaranja vlastitih trauma već su uronjeni u grupnu energiju, a to u velikoj mjeri olakšava proces i čini ga ugodnijim. Otvoreno, povezano disanje pomiče organizam iz homeostaze, a to stvara uvjete za izmijenjena stanja svijesti. Nakon Svjetlosnog daha se još nekoliko dana osjećamo energizirano, obnovljeno i poletno. Dugoročno, svjetlosni dah nas vodi prema integriranijem i cjelovitijem doživljavanju sebe i svijeta. Naziv je proizašao iz izjava mnogih sudionika da pri kraju seanse vide oko grupe moćnu svjetlosnu strukturu.
Nađeno je da vježbe disanja olakšavaju simptome Corone.
Svjetlosni dah ima potencijal da rastvori stres, ojača naš imuni sustav, podigne energiju i svjesnost pa je jedan od prikladnih odgovora na izazove današnjih okolnosti. Također je dobar način smanjivanja stresa društvene izolacije.
Radi pridruživanja radionici Svjetlosnog daha ostavite nekoliko sati razmaka nakon obroka.
Proslijedite pozivnicu svima koje smatrate potencijalno zainteresiranim. Pristup je slobodan.
Lp
Davor Stančić

Koristimo samo nužne kolačiće/cookies kako bi osigurali osnovne mogućnosti web trgovine (košarica, jezik i valuta).

Ne pratimo aktivnosti svojih posjetitelja i ne prikupljamo podatke o svojim posjetiteljima!

Ako želite nastaviti koristiti naše web stranice morate se složiti s njihovim korištenjem!

Više pročitajte ovdje.

Slažem se Ne slažem se