Kategorije

Autori

Izvantjelesno iskustvo - Autor: Anthony Peake

Cijena:
107,10kn 119,00kn
Nakladnik:
Planetopija d.o.o.
ISBN:
978-953-257-225-4
Broj stranica:
166
Godina izdanja:
2012
Uvez:
Meki
Format:
140x220
Podijeli:
Košarica:
Prelistaj

Opis

Povijest i znanstvena saznanja o astralnim putovanjima

Čovjeka su oduvijek zaokupljala astralna putovanja i postavljao si je pitanja koja su i danas aktualna usprkos „pomodnom stavu prizemljenog skepticizma".

I Anthony Peake od mladosti se zanimao za fenomene poput izvantjelesnog iskustva, lucidnog sanjanja i drugih neobičnih psiholoških opažanja. Vlastiti doživljaj astralnog putovanja, koji nije mogao ni htio zanemariti, potaknuo ga je na detaljno istraživanje ovih zdravorazumski neobjašnjivih iskustava.

U ovoj knjizi donosi svoja, ali i fascinantna svjedočanstva drugih ljudi čija se svijest odvojila od njihova tijela.  Vodi nas na putovanje kroz povijest, teologiju i misticizam. Detaljno se bavi rezultatima najnovijih istraživanja na području psihologije, neurologije i neurokemije. Mnogo pozornosti posvećuje kvantnoj fizici koja bi, neočekivano, mogla pružiti odgovor na pitanje kako i zašto nastaje izvantjelesno iskustvo. Jer, doima se da um može komunicirati sa svijetom na neobične i zadivljujuće načine.

Autor predstavlja i vlastiti začudan model kojim tumači ovaj fascinantan fenomen. Smatra da je astralno putovanje stvaran doživljaj, no odvija li se doista u svijetu koji nas okružuje? Pridružite se autoru na ovom neobičnom putovanju i saznajte odgovor.

 

Nubilus Logo