Tajne holističkog zdravlja žene

Tajne holističkog zdravlja žene

Akcijska cijena -60%
67,20kn   168,00kn
Autor:
Nakladnik:
Ostvarenje d.o.o.
ISBN:
978-953-3060-07-1
Jezik:
Hrvatski
Broj stranica:
480
Godina izdanja:
2010
Format:
210x297
SMS

Opis

Većina žena instinktivno zna da je za zdravlje potrebno puno više od gutanja tableta. Dr. Mark Atkinson dijeli to uvjerenje i u knjizi Holisic Health Secrets for Women koristi integrirani pristup liječenju – kombinaciju samopomoći, tradicionalne medicine i nutricionizma – za rješavanje najučestalijih zdravstvenih problema žena i povećavanje kvalitete života.

U ovoj jednostavnoj knjizi koja vam može biti izvor inspiracije pronaći ćete:

Upitnike koji će vam pomoći da otkrijete korijene uzroka vaših problema i prepreke koje vam onemogućavaju da iskoristite svoj puni potencijal Na koje se od pet tajni dr. Marka Atkinsona trebate usredotočiti kako biste živjeli zdrav i ispunjen život Kako osmisliti personalizirani plan za ispunjavanje vaših tjelesnih, emocionalnih, psiholoških i duhovnih potreba Integrirani program za liječenje širokog raspona zdravstvenih problema, uključujući depresiju, menstrualne probleme, sindrom iritabilnog crijeva, pretilost, tjeskobu, srčane bolesti, neplodnost, sindrom policističnih jajnika, menopauzu i mnoge druge.

Bilo da tražite savjet za točno određeni zdravstveni problem ili želite povećati razinu tjelesnog i emocionalnog zdravlja, Holisic Health Secrets for Women omogućit će vam da poboljšate zdravlje i promijenite život.

Dr Mark Atkinson jedan je od vodećih liječnika integrirane medicine u Velikoj Britaniji. Obrazovanje je stekao na Medicinskom fakultetu St Mary's Hospital u Londonu. Također je autor The Mind-Body Bible i utemeljitelj The British College of Integrated Medicine, poslijediplomskog studija integrirane medicine za zdravstvene stručnjake. Njegovi se zdravstveni programi emitiraju na državnoj televiziji i drugim medijima.