Autori

Sanjati odvažno - Autor: Alberto Villoldo

Cijena:
89,10kn 99,00kn
Nakladnik:
Planetopija d.o.o.
ISBN:
978-953-257-275-9
Jezik:
Hrvatski
Broj stranica:
200
Godina izdanja:
2013
Uvez:
Meki
Format:
148x230 mm
Podijeli:
Košarica:
Prelistaj

Opis

Kako šamani sanjanjem stvaraju svijet

Bez obzira na to jesmo li toga svjesni ili nismo, svi sanjanjem stvaramo svoj svijet. Pritom se ne upuštamo u dobro poznati čin spavanja, nego sanjamo otvorenih očiju. Ako nismo svjesni da moć stvaranja dijelimo s univerzumom, ta moć nam izmiče i naš san postaje mora. Počinjemo se osjećati kao žrtve nepoznatog i zastrašujućeg svijeta na koji ne možemo utjecati, a događaji naizgled upravljaju nama i drže nas u zamci. Jedini način da toj strašnoj stvarnosti stanemo nakraj jest uvidjeti da je i ta stvarnost san - a potom shvatiti da posjedujemo sposobnost pisanja bolje priče, na čijem će ostvarenju univerzum surađivati s nama.

Priroda svemira takva je da vaša vizija sebe i svijeta, kakva god bila, postaje stvarnost. Čim uvidite moć koju posjedujete, počinjete koristiti mišiće hrabrosti i tada možete hrabro sanjati, otpustiti svoja ograničavajuća vjerovanja i probiti se kroz svoje strahove. Možete početi osmišljavati uistinu izvoran san koji klija u vašoj duši te donosi plodove u vašemu životu.

Dr. Alberto Villoldo, autor brojnih bestselera, psiholog i medicinski antropolog više od dvadeset i pet godina proučava duhovnu praksu područja Amazone

I Anda. Danas predvodi društvo The Four Winds, u sklopu kojega poučava energetsku medicinu i vraćanje odvojenih dijelova duše.

U izdanju Planetopije objavljena je još jedna knjiga dr. Villolda,Prosvjetljenje: put šamanskog iscjeljivanja.  

 

Nubilus Logo