Kategorije

Autori

Tajne seksa - Autor: Nik Douglas, Penny Slinger

Cijena:
168,00kn 210,00kn
Nakladnik:
Nova Arka d.o.o.
ISBN:
953-6123-43-6
Jezik:
Hrvatski
Broj stranica:
320
Godina izdanja:
2001
Uvez:
Meki
Format:
210x297 mm
Podijeli:
Košarica:
Prelistaj

Opis

Alkemija ekstaze je definitvivna studija seksa i misticizma. Do danas se knjiga ove tematike takvoga obujma nije pojavila. Zato predstavlja veliki i životno značajni doprinos našem razumijevanju ljudske seksualnosti. Ona istražuje put ljubavi i misticizma, nastavljajuči se na nasljeđe mudrosti velikih kultura Istoka. Napisana od para (pisac i umjetnica), namijenjena je kao vodič za naše iskustvo jednako kao i za naše čitanje.

Nik Douglas je studirao orijentalnu umjetnost, filozofiju, medicinu i srodne spolne prakse dok je živio tijekom osam godina u području Himalaya. Studirao je kod indijskih liječnika, adepata Tantre i Tibetanskih lama, a u isto je vrijeme naučio Sanskrt i tibetanski jezik. Organizirao je brojne izložbe orijentalne umjetnosti, bio pozivan od najznačajnijih muzeja i privatnih kolekcionara radi ekspertize orijentalnih umjetnina i spisa.


TAJNE SEKSA se temelje na autoritativnim tekstovima orijentalnih izvora starim preko dva milenija o medicini, filozofiji i spolnosti. Mnogi od tih tekstova nisu na Zapadu bili poznati, a kamoli prevedeni. Autor je radio na jedinstvenom spoju, mješavini životnih iskustava i poznavanja drevnih jezika kako bi ove tekstove oživotvorio i učinio ih suvremenima.
 

Nubilus Logo