Dječji talenti

Dječji talenti

Akcijska cijena -50%
55,00kn   110,00kn
Nakladnik:
Ostvarenje d.o.o.
ISBN:
978-953-3060-231
Jezik:
Hrvatski
Broj stranica:
144
Godina izdanja:
2013
Format:
148x210
SMS

Opis

Otkrijte talente svog djeteta podržavajući izvornost dječjeg učenja

Poslovni svijet želi one koji će stvarati izuzetne iskorake i nepredvidljivo dobre rezultate; znanost želi znanstvenike koji otkrivaju nova znanja i spoznaje i vode čovjeka do krajnjih granica njegove spoznaje; roditelj želi da mu dijete bude uspješno i socijalno kompetentno, a autorice ove knjige da djeca budu izvorno ono što jesu i da odgajatelji budu posvećeni razvoju i rastu djeteta kao svom pravom pozivu. 
 
Knjiga uči čitatelja da je talent upravo ono što dijete radi s lakoćom i pomaže da razvijajući buduće generacije različitih talenata, dijete razvija sposobnost nošenja sa kompleksnošću koja „snalazi“ svijet odraslih, te da kroz prilagodljivosti i fleksibilnosti od ranog djetinjstva potvrđuje i razvija svoju samosvijest.
Mr. sc. Jadranka Delač Hrupelj
 
Radi se o priručniku koji na krajnje jednostavan način može uputiti na prepoznavanje dječjih talenata od najranije dobi. Kao takav može pružiti informacije o talentima i uputiti na razvoj vještina kod djeteta. Ovaj priručnik može biti od velike koristi kako roditeljima tako i svima onima koji se „bave“ djecom počevši od odgajatelja, stručnih suradnika, učitelja i trenera.
doc. dr. sc. Ante Bilić Prcić