Autori

Sudbina i slobodna volja - Autor: Dr. David R. Hamilton

Cijena:
77,00kn 110,00kn
Nakladnik:
Škorpion d.o.o.
ISBN:
978-953-289-034-1
Broj stranica:
178
Godina izdanja:
2010
Uvez:
Meki
Format:
130 × 210 mm
Rok isporuke:
5 dana
Podijeli:
Košarica:
Prelistaj

Opis

Jeste li se ikada zapitali zašto se stvari događaju tako kako se događaju? Jeste li se ikada pitali je li nešto suđeno? U ovoj pionirskoj knjizi Sudbina i slobodna volja, dr. David hamilton otkriva znanstvene dokaze koji pokazuju:
- Kako planeti i zvijezde utječu na naše živote, magnetski i simbolički
- Kako naša slobodna volja može nadjačati naše gene
- Da je život poslije smrti stvaran
- Da biramo uvjete i okolnosti našeg života prije no što se rodimo
Dr. Hamilton pokazuje kako su sile sudbine u ravnoteži sa snagom volje. Mi se rađamo s dubokim nesvjesnim sjećanjem na opće uvjete života koje smo izabrali prije rođenja, i ta "unutarnja mapa" vodi nas kroz život. No, poput mape grada, ona vam može pokazati koja je ruta najbolja, ali ne može vas prisiliti na neki izbor. O vama ovisi želite li slijediti mapu.
U ovoj knjizi, dr. Hamilton opisuje i načine na koji vaše misli privlače ono na što ste usredotočeni. Otkriva niz dokazanih načela za privlačenje onoga što želite i objašnjava kako možemo upotrijebiti tu moć da bismo oblikovali sudbinu čovječanstva.
Na kraju zaključuje da, ukoliko želimo svijet o kojem sanjamo za svoju djecu, mi moramo "biti čudo". Ako žalimo više ljubavi, dobrote, suosjećanja, velikodušnosti i praštanja u svijetu, moramo ih unijeti u naša srca i umove.
 

Nubilus Logo