Autori

Otkačena generacija - Autor: Jillian Straus

Cijena:
84,00kn 120,00kn
Nakladnik:
V.B.Z. d.o.o.
ISBN:
978-953-2019-96-4
Jezik:
Hrvatski
Broj stranica:
216
Godina izdanja:
2009
Uvez:
Meki
Format:
15,5×23,5 cm
Podijeli:
Košarica:
Prelistaj

Opis

Zašto nismo u ozbiljnoj vezi ili u braku

Srodne duše se ne rađaju, one se stvaraju. Niste vi krivi – potraga za istinskom ljubavlju danas jest daleko teža nego ikad prije.

O preprekama na putu prema ljubavi i braku...

Jillian Straus je osam godina radila u tv-emisiji The Oprah Winfrey Show (u kojoj je razgovarala sa stotinama muškaraca i žena o njihovim životima i vezama), a prije toga na ABC-u. Diplomirala je i stekla magisterij na fakultetu novinarstva Medill, Sveučilište Northwestern, a sada predaje komunikologiju (Woodhull Institute for Ethical Leadership). Živi u New Yorku.

"Obavezno pročitati!"
Naomi Wolf, autorica knjige "Mit o ljepoti"

"Želite li saznati zašto ste i dalje sami (a zacijelo želite) prestanite to pitanje upućivati zrcalu. Da biste shvatili što se uistinu događa potrebno je sagledati bizarni društveni pejzaž suvremenog doba. A za taj put potreban vam je pouzdan vodič oštra oka – a nema boljeg od Jillian Straus."
Ethan Waters, autor knjige "Urbana plemena"

"Otkačena generacija temeljito i na nov način istražuje današnji složeni i, nerijetko, okrutan svijet udvaranja i hodanja."
Abby Wilner, suautorica knjige "Sredovječna kriza"

"Jillian Straus je napisala sjajnu optužnicu protiv konzumerističkog pristupa ljubavi pripadnika X-generacije. Njezina kritika loših utjecaja i njezine preporuke pogađaju metu."
Po Bronson, autor knjiga "Što mi je činiti s mojim životom" i "Zašto volimo te ljude"

 

Nubilus Logo