Autori

Zašto ponavljamo pogreške - Autor: Doris Eliana Cohen

Cijena:
98,00kn 140,00kn
Nakladnik:
Škorpion d.o.o.
ISBN:
978-953-289-050-1
Broj stranica:
232
Godina izdanja:
2010
Uvez:
Meki
Format:
160 × 240 mm
Rok isporuke:
5 dana
Podijeli:
Košarica:
Prelistaj

Opis

Iz prošlih života, u ovome i (možda) budućem

Ovu je knjigu dr. Cohen napisala na osnovi 30-godišnje kliničke prakse s tisućama osoba koje su zatražile pomoć pri rješavanju problema svojih doista turbulentnih života. Autorica je pritom koristila tehnike tradicionalne terapije koje je po potrebi kombinirala s regresijama u prošle živote.

U ovom djelu  dr. Cohen preporuča metode Sedam koraka ponovnog rođenja i Četiri koraka radosti koje su iznimno efikasan način da promijenite svoje živote i iscijelite se.

Sjećanja na događaje iz naših života omogućit će nam da na sebe prestanemo gledati kao na žrtvu (okoline, događaja, ljudi, sudbine itd. ) nego će nas osnažiti da postanemo stvaraoci naše budućnosti.

Ne morate vjerovati u reinkarnaciju duša da bi ova knjiga bila vrlo korisna za vas. Prisjetite se trauma i boli koje ste proživjeli kao dijete (a što vas opterećuje i danas, bili vi toga svjesni ili ne) i zatim primjenite metodu Sedam koraka ponovnog rođenja. Po potrebi možete ju malo prilagoditi sebi. Pokušajte  samo jednom - vidjet ćete koliko je ta metoda utješna i korisna. A zatim primjenite i metodu Četiri koraka radosti. I sami ćete se začuditi kako ćete se osjećati drugačije - preporođeno kao da niste ista osoba od prije.

"Raduje me da će ljudi u ovoj knjizi posvuda pronaći nadu; iscjeljenje; vodstvo; i najvažnije, alate potrebne za ponovno otkrivanje zdravlja, sreće i mira uma koji nam pripadaju rođenjem - neovisno o prošlosti."

Dr. med. Christiane Northrup

 

Nubilus Logo