Autori

Kako postati uspješan lider - Autor: Dale Carnegie

Cijena:
69,30kn 99,00kn
Nakladnik:
V.B.Z. d.o.o.
ISBN:
978-953-304-456-9
Jezik:
Hrvatski
Broj stranica:
180
Godina izdanja:
2013
Uvez:
Meki
Format:
140×200 mm
Podijeli:
Košarica:
Prelistaj

Opis

Otkrijte tajne uspješnih poslovnih ljudi

Koje su osobine uspješnog lidera?
Kako zaposliti najbolje ljude?
Kako motivirati svoje zaposlenike?

U ovoj knjizi preispitujemo naučeno o liderima, njihovim vještinama i ulozi u suvremenom svijetu. Jesu li uspješni menadžeri više posvećeni ispunjavanju zacrtanih ciljeva ili vođenju ljudi koje nadziru? Kako možemo prepoznati i iskoristiti prednosti našeg stila vođenja da bismo bili najbolji što možemo biti i postigli najbolje rezultate za nas i našu tvrtku?
Učinkoviti menadžeri znaju kako za postizanje poslovnih ciljeva moraju biti istinski lideri koji vode, motiviraju, podučavaju i brinu o svojim suradnicima. Svi koji teže uspjehu u poslu trebali bi se koncentrirati na uspostavu ravnoteže u raspodjeli vještina među vodstvom i menadžmentom.
Način na koji vidimo druge i naše pretpostavke o drugim ljudima i svijetu oko nas oblikuju našu stvarnost i okruženje u kojemu radimo.

Dale Carnegie (1888. - 1955.) jedan je od najprodavanijih pisaca dvadesetog stoljeća i pionir onoga što danas nazivamo pokretom ljudskih potencijala. Njegova učenja i knjige pomogli su ljudima širom svijeta u nastojanju da postanu samopouzdani, utjecajni i uspješni pojedinci, kako u poslovnom svijetu tako i u privatnom životu.

 

Nubilus Logo