Autori

Snizite visoki krvni tlak bez lijekova - Autor: M. R. F. Middeke, E.Pospisil, K. Volker

Cijena:
75,65kn 89,00kn
Nakladnik:
V.B.Z. d.o.o.
ISBN:
978-953-2013-58-0
Jezik:
Hrvatski
Broj stranica:
222
Godina izdanja:
2004
Uvez:
Meki
Format:
155x235 mm
Podijeli:
Košarica:
Prelistaj

Opis

Kako ćete ukloniti svoje rizične faktore:
PROMIJENITI PREHRANU
DOVOLJNO SE KRETATI
SMANJITI STRES

Nevidljiva bolest
Mnogi ljudi ne znaju da imaju visoki krvni tlak. Nemaju bolova, a unatoč tome imaju opasnu bolest. S vremenom visoki krvni tlak vodi do moždanog udara te oštećuje srce i bubrege.

Liječenje na prirodan način bez popratnih pojava
Pročitajte u ovoj knjizi sve o uzrocima visokog krvnog tlaka i vašim osobnim rizičnim faktorima. Za trajno snižavanje krvnog tlaka nisu vam uvijek nužno potrebni lijekovi. Ova knjiga predstavlja vam mnoge djelotvorne metode pomoću kojih na prirodan način možete regulirati svoj krvni tlak i to sasvim bez popratnih pojava.

Vaš uspješan plan samopomoći
Postanite aktivni. Odaberite iz ove knjige postupke koji vam najbolje odgovaraju. Smanjite stres pomoću posebnog antistresnog programa. Bavite se lakšim sportovima koji potiču izdržljivost kao što su plivanje, vožnja biciklom i hodanje. Naročito vodite računa o zdravoj prehrani koja "čuva" liniju. Za lakši početak ova knjiga vam nudi opsežan dio s receptima. Iskoristite gotove planove za sedmodnevnu dijetu ili za jedan dijetni dan u tjednu.

Prof. dr. med. Marin R. F. Middeke je primarijus u rehabilitacijskoj klinici Wiessee i privatnoj klinici Dohrn u Bad Wiesseeu. Već dugo vremena bavi se uzrocima i liječenjem visokog krvnog tlaka.
Edita Pospisil je diplomirala nutricionizam. Vanjska je suradnica Instituta za prevenciju i prehranu u Munchenu.
Prof. dr. med. Klaus Volker je liječnik sportske medicine i direktor Instituta za sportsku medicinu na vestfalskom fakultetu "Wilhelms Universitat" u Munsteru.


 

Nubilus Logo