Autori

Hodočašće duše - Autor: Sonia Choquette

Cijena:
125,10kn 139,00kn
Nakladnik:
Planetopija d.o.o.
ISBN:
978-953-257-312-1
Broj stranica:
376
Godina izdanja:
2015
Uvez:
Meki
Format:
148x220 mm
Podijeli:
Košarica:
Prelistaj

Opis

Moj put dug 800 kilometara od gubitka do iscjeljenja

Pridružite se Soniji Choquette u nezaboravnom istraživanju srca  i duše te osobno iskusite dubok mir i  iscjeljenje.

Deepak Chopra

 

Sonia Choquette istodobno se suočila sa smrću dvoje bliskih ljudi, raspadom braka i izdajom bliskih suradnika. Iako svjetski priznata duhovna učiteljica i iscjeliteljica, gubitak i patnju proživjela je duboko i bolno poput svih drugih ljudi. Pokušavši prikupiti djeliće svoga života, okreće se drevnoj praksi i kreće na 800 kilometara dug hodočasnički put Camino de Santiago.

 

Tjelesni i duševni napori s kojima se suočila otvorili su put duhovnoj obnovi. Sonia je u svojoj duši pronašla snage da oprosti drugima, ali i sebi za sve stare povrede i boli. U ovoj iskrenoj i toploj knjizi dijeli s nama trenutke patnje, ljepote i humora. Njeno je iskustvo duboko osobno, ali mudrost koju donosi je univerzalna i dotiče skriveno mjesto u svima nama.


 

Sonia Choquette priznata je diljem svijeta kao autorica, duhovna učiteljica, predavačica i savjetnica za razvoj šestog čula. Autorica je brojnih svjetskih bestselera o intuitivnom buđenju, osobnom i kreativnom razvoju. Njena djela objavljena su u više od četrdeset zemalja i prevedena na trideset i sedam jezika, što je čini jednom od najčitanijih autorica i stručnjakinja u njezinu području rada. Zbog njezinih jedinstvenih sposobnosti njezino je iskustvo traženo diljem svijeta pa pojedincima i organizacijama pomaže znatno poboljšati njihovo funkcioniranje. Za više podataka o Soniji Choquette posjetite www.soniachoquette.com.
 

Nubilus Logo