Kategorije

Autori

Prosvjetljenje - Autor: Alberto Villoldo

Cijena:
89,10kn 99,00kn
Nakladnik:
Planetopija d.o.o.
ISBN:
978-953-257-288-9
Jezik:
Hrvatski
Broj stranica:
206
Godina izdanja:
2014
Uvez:
Meki
Format:
14,8 × 22 cm
Podijeli:
Košarica:
Prelistaj

Opis

Put šamanskog iscjeljivanja


Knjiga Prosvjetljenje vodi nas na putovanje iscjeljivanja nadahnuto bezvremenom mudrošću šamanizma i najnovijim otkrićima neurobiologije. Kroz različite stadije procesa inicijacije otkrivamo kako se možemo osloboditi boli i drame svojih neiscijeljenih emocija. A kad to naučimo, možemo postići prosvjetljenje.

Život nas sâm po sebi na mnoge načine poziva na inicijaciju – kroz mogućnost ljubavi, gubitak roditelja ili prijatelja, rođenje djeteta ili tešku zdravstvenu krizu. A istinsko prosvjetljenje događa se kad se suočimo s osobnim izazovima i iskusimo duhovni preporod – ili inicijaciju – koji iz njih proizlazi.

Knjiga Prosvjetljenje pokazuje nam kako da se pozdravimo s vlastitom prošlošću, otkrijemo sveti prostor duha i radosti te sjedinimo tijelo i dušu.

Dr. Alberto Villoldo, autor brojnih bestselera, psiholog i medicinski antropolog više od dvadeset i pet godina proučava duhovnu praksu područja Amazone i Anda. Danas predvodi društvo The Four Winds, u sklopu kojega poučava energetsku medicinu i vraćanje odvojenih dijelova duše.
U izdanju Planetopije objavljena je još jedna knjiga dr. Villolda,Sanjati odvažno: Kako šamani sanjanjem stvaraju svijet
 

Nubilus Logo