Autori

Živite sretno sada i ovdje - Autor: Louse L. Hay

Cijena:
55,93kn 79,91kn
Nakladnik:
V.B.Z. d.o.o.
ISBN:
978-953-3045-32-0
Jezik:
Hrvatski
Broj stranica:
132
Godina izdanja:
2013
Uvez:
Meki
Format:
14 × 20 cm
Podijeli:
Košarica:
Prelistaj

Opis

Afirmacijama do boljeg života

»Kad izgovarate afirmacije, to je kao da polažete sjeme u zemlju. Ono najprije nabubri, potom iznikne klica, a onda se ona probije iz zemlje. Da bi sjeme postalo biljkom, potrebno je vrijeme. Tako je i s afirmacijama – od prve pozitivne tvrdnje do konačne demonstracije njezine snage potrebno je da prođe neko vrijeme. Budite strpljivi.«
 
Louise L. Hay jedna je od najutjecajnijih osoba na svjetskoj duhovnoj sceni i jedna od najpoznatijih autorica knjiga o samopomoći. Njezine su knjige prevedene na 26 jezika i dostupne su u 35 zemalja diljem svijeta. Uspjeh je zaslužila pionirskim radom u kojem je dokazala povezanost uma i tijela te objasnila kako umom možemo utjecati na tijelo, borbu protiv bolesti, ali i održavanje zdravlja!
 
U ovoj se knjizi vraća onome što ju je proslavilo – afirmacijama. Koristeći se afirmacijama za zdrave ljubavne odnose, rješavanje ovisnosti, zdravlje, kao i uspjeh u poslu, objašnjava kako s pomoću jednostavnih izjava možemo programirati svoj um i poboljšati stanje svog života.


 

Nubilus Logo