Autori

On-line tečaj tantre - Korak 3 - Autor: Davor Stančić

Cijena:
75,00kn 75,00kn
Nakladnik:
Ostvarenje DVD
ISBN:
850
Trajanje:
30' 16''
Podijeli:
Košarica:

Opis

ON-LINE TEČAJ TANTRE 3. korak

3. korak -  Tantričko vođenje ljubavi
a) Preduvjeti
b) Položaji
c) Disanje
d) Trikovi za izbjegavanje ejakulacije
e) Prevladavanje energetskih blokada
f) Orgazmi bez ejakulacije


Uz navedene upute možemo uživati u vođenju ljubavi neograničeno dugo i prepustiti se višestrukim orgazmima čitavog tijela bez ejakulacije. Sa svakim odnosom oba partnera dosižu sve više razine ekstaze, pretopljenosti i bliskosti, a odnos je uvijek nov, zanimljiv i ispunjavajući.

Nakon uplate tečaju pristupate preko svog računa na našoj stranici iz menija VIDEOTEKA.
Svakom koraku on-line tečaja možete pristupati bilo kada, neograničeni broj puta tijekom 10 dana od aktivacije..

Trajanje 3. koraka: 30' 16''
 

Radi uvodnih izlaganja o tantri pogledajte besplatna predavanja na niže navedenim linkovima:

Tantra kulturni standard - Rijeka 20 05 2016 - udruga Auris: https://youtu.be/4NV3YcY_bOs

Ljubljana uvodno predavanje 25. 11. 2016: https://youtu.be/1zC7lOTMQlo

Tantra u poslovanju - MILDA kongres 27. 11. 2013. Zagreb: https://youtu.be/VApvAqfDs78

Ejaculation control: the Basis of Sexual Culture: https://youtu.be/jg4OhrGMwxQ

Book presentation _ Love And The Body: https://youtu.be/K3Cevif9h64

Prezentacija knjige Ljubav i tijelo: https://youtu.be/AkmnKQuPifk

Tantra umjesto prokreativnog seksa: https://youtu.be/WH_GllWbuIM

Kontrola ejakulacije - temelj seksualne kulture: https://youtu.be/0oUX856VAvY

Tantra instead of procreative sex: https://youtu.be/UKTA7Xcph-E

Tantra - Davor Stančić - Hormonal changes at the root of sex-negative culture and tantric solution - Ližnjan, August 2008, Komaja Association: https://youtu.be/5eO0vmZDai8

TANTRA
ljubavno umijeće Istoka
INTEGRACIJA DUHOVNOSTI I SEKSUALNOSTI
              VRHUNSKO ISPUNJENJE U SEKSUALNOM ŽIVOTU

Narodi istočnih kultura bili su manje opterećeni svojom seksualnošću. Istraživali su i razvijali svoj seksualni život upravo kao što su razvijali znanost, umjetnost i duhovnost. Najdragocjeniji plod tog istraživanja bilo je otkriće da se seksualni čin može upotrijebiti za osobni i duhovni razvoj.
Budući da u čovjeku već postoji mehanizam koji ga tjera na seksualno sjedinjenje, ono je najprirodniji i najprivlačniji oblik razvoja svijesti.
Čovjek prirodno teži za užitkom. Jednostavno treba maksimalno intenzivirati taj užitak. Vrhunski užitak jest blaženstvo, a blaženstvo jest naša vlastita bit.
Tako je seksualna ekstaza izravan način da se dodirne beskonačna vrijednost života. Ponavljanjem tog iskustva počinjemo živjeti pune potencijale svoje ljudskosti.
Sa zdravstvenog stajališta značajne su vježbe kojima se žena može osloboditi tegoba povezanih s menstrualnim ciklusom i menopauzom. Žena može sačuvati energiju koju obično gubi menstruacijom. Druge vježbe omogućuju ženi da upravlja iskustvom orgazma, da ga inicira, proširi na cijeli organizam i vremenski produži koliko želi. Značajne su i tantričke metode kontracepcije lišene nedostataka koji opterećuju na Zapadu poznate metode.
Tantričke vježbe muškarcima omogućuju da ojačaju i održe zdravlje prostate. Muškarac može povećati seksualnu moć i naučiti da kontrolira ejakulaciju i odgađa je koliko želi. Konačno uspijeva razdvojiti pojavu orgazma od ejakulacije, te na taj način ima duge orgazme bez gubljenja energije.
Produženi orgazam kod žene i muškarca je superiorno stanje fiziologije koje budi sve ozdravljujuće snage organizma, integrira sve aspekte osobnosti i osnova je za viša stanja svijesti. Ispunjavajući seksualni život jača imuni sistem, produbljuje emotivne odnose, oslobađa od traume, čini nas otpornijim na stres. Ispunjavajući seksualni život izvor je energije, entuzijazma, poduzetnosti i motivacije za velike ciljeve!
Za dvoje ljudi koji žele zajednički život i rast nema uzvišenije i ekstatičnije metode, nema metode koja bi u svojoj praksi pružala više blaženstva i više ushita, a istodobno davala tako konkretne i brze rezultate, kao što je to tantrički seks.

 


 

Nubilus Logo