Tantra on-line tečaj - PAKET korak 1, 2 i 3

Tantra on-line tečaj - PAKET korak 1, 2 i 3

Cijena
19,91€
(150,03Kn)
Nakladnik:
Ostvarenje DVD
ISBN:
880
Trajanje:
1 h 8' 43''
SMS

Opis

VAŽNO

Radi korištenja i narudžbe videa trebate biti prijavljeni na našoj stranici 


Radi uvodnih izlaganja o tantri pogledajte besplatna predavanja na niže navedenim linkovima:

Tantra kulturni standard - Rijeka 20 05 2016 - udruga Auris: https://youtu.be/4NV3YcY_bOs

Ljubljana uvodno predavanje 25. 11. 2016: https://youtu.be/1zC7lOTMQlo

Tantra u poslovanju - MILDA kongres 27. 11. 2013. Zagreb: https://youtu.be/VApvAqfDs78

Ejaculation control: the Basis of Sexual Culture: https://youtu.be/jg4OhrGMwxQ

Book presentation _ Love And The Body: https://youtu.be/K3Cevif9h64

Prezentacija knjige Ljubav i tijelo: https://youtu.be/AkmnKQuPifk

Tantra umjesto prokreativnog seksa: https://youtu.be/WH_GllWbuIM

Kontrola ejakulacije - temelj seksualne kulture: https://youtu.be/0oUX856VAvY

Tantra instead of procreative sex: https://youtu.be/UKTA7Xcph-E

Tantra - Davor Stančić - Hormonal changes at the root of sex-negative culture and tantric solution - Ližnjan, August 2008, Komaja Association: https://youtu.be/5eO0vmZDai8  

Samostalne vježbe za muškarce     Vježbe za kontrolu ejakulacije, jačanje potencije i višestruke orgazme bez ejakulacije Kontrola ejakulacije je temelj seksualne kulture. Nevoljna, brza ejakulacija nije neprirodna, ali je nekulturna. Uz nešto vježbe svaki muškarac može naučiti kontrolirati ejakulaciju i odgađati je koliko želi. Višestruki orgazmi bez ejakulacije su znanstvena činjenica. Neki muškarci to doživljavaju prirodno. Svi ostali to mogu naučiti. Svaki muškarac može naučiti da ima mnogobrojne orgazme bez gubljenja erekcije. U sljedeća dva koraka su prikazane i objašnjene vježbe koje to omogućuju. Nakon aktivacije tečaju pristupate preko svog računa na našoj stranici iz menija VIDEOTEKA. Svakom koraku on-line tečaja možete pristupati bilo kada, neograničeni broj puta tijekom 10 dana od aktivacije.  

Trajanje 1. koraka: 16' 42''

Samostalne vježbe za žene     a) Uklanjanje menstrualnih tegoba     b) Reguliranje ciklusa     c) Pomlađivanje kroz produženje ciklusa     d) Orgazmi cijelog tijela     e) Prirodna kontracepcija U tantri se smatra da je žena prirodno tantrička. Ako se oslobodi negativnih društvenih obrazaca o seksu i prepusti užitku, spontano doživljava dizanje energije i orgazme cijelog tijela i vođenje ljubavi je tada duhovno iskustvo. Nakon uplate tečjau pristupate preko svog računa na našoj stranici iz menija VIDEOTEKA. Svakom koraku on-line tečaja možete pristupati bilo kada, neograničeni broj puta tijekom 10 dana od aktivacije.

Trajanje 2. koraka: 21' 45''

ON-LINE TEČAJ TANTRE 3. korak 3. korak -  Tantričko vođenje ljubavi a) Preduvjeti b) Položaji c) Disanje d) Trikovi za izbjegavanje ejakulacije e) Prevladavanje energetskih blokada f) Orgazmi bez ejakulacije Uz navedene upute možemo uživati u vođenju ljubavi neograničeno dugo i prepustiti se višestrukim orgazmima čitavog tijela bez ejakulacije. Sa svakim odnosom oba partnera dosižu sve više razine ekstaze, pretopljenosti i bliskosti, a odnos je uvijek nov, zanimljiv i ispunjavajući. Nakon uplate tečaju pristupate preko svog računa na našoj stranici iz menija VIDEOTEKA. Svakom koraku on-line tečaja možete pristupati bilo kada, neograničeni broj puta tijekom 10 dana od aktivacije.

Trajanje 3. koraka: 30' 16''

TANTRA ljubavno umijeće Istoka INTEGRACIJA DUHOVNOSTI I SEKSUALNOSTI VRHUNSKO ISPUNJENJE U SEKSUALNOM ŽIVOTU

Narodi istočnih kultura bili su manje opterećeni svojom seksualnošću. Istraživali su i razvijali svoj seksualni život upravo kao što su razvijali znanost, umjetnost i duhovnost. Najdragocjeniji plod tog istraživanja bilo je otkriće da se seksualni čin može upotrijebiti za osobni i duhovni razvoj. Budući da u čovjeku već postoji mehanizam koji ga tjera na seksualno sjedinjenje, ono je najprirodniji i najprivlačniji oblik razvoja svijesti. Čovjek prirodno teži za užitkom. Jednostavno treba maksimalno intenzivirati taj užitak. Vrhunski užitak jest blaženstvo, a blaženstvo jest naša vlastita bit. Tako je seksualna ekstaza izravan način da se dodirne beskonačna vrijednost života. Ponavljanjem tog iskustva počinjemo živjeti pune potencijale svoje ljudskosti. Sa zdravstvenog stajališta značajne su vježbe kojima se žena može osloboditi tegoba povezanih s menstrualnim ciklusom i menopauzom. Žena može sačuvati energiju koju obično gubi menstruacijom. Druge vježbe omogućuju ženi da upravlja iskustvom orgazma, da ga inicira, proširi na cijeli organizam i vremenski produži koliko želi. Značajne su i tantričke metode kontracepcije lišene nedostataka koji opterećuju na Zapadu poznate metode. Tantričke vježbe muškarcima omogućuju da ojačaju i održe zdravlje prostate. Muškarac može povećati seksualnu moć i naučiti da kontrolira ejakulaciju i odgađa je koliko želi. Konačno uspijeva razdvojiti pojavu orgazma od ejakulacije, te na taj način ima duge orgazme bez gubljenja energije. Produženi orgazam kod žene i muškarca je superiorno stanje fiziologije koje budi sve ozdravljujuće snage organizma, integrira sve aspekte osobnosti i osnova je za viša stanja svijesti. Ispunjavajući seksualni život jača imuni sistem, produbljuje emotivne odnose, oslobađa od traume, čini nas otpornijim na stres. Ispunjavajući seksualni život izvor je energije, entuzijazma, poduzetnosti i motivacije za velike ciljeve! Za dvoje ljudi koji žele zajednički život i rast nema uzvišenije i ekstatičnije metode, nema metode koja bi u svojoj praksi pružala više blaženstva i više ushita, a istodobno davala tako konkretne i brze rezultate, kao što je to tantrički seks.  

Povezani naslovi (12)

Voljena
-69
5,62€ (42,33Kn)
18,11€ ˙(136,47Kn)
Ljubav i tijelo
-10
11,92€ (89,79Kn)
13,24€ ˙(99,76Kn)
DVD Tantra tečaj I
-10
21,32€ (160,60Kn)
23,69€ ˙(178,48Kn)
LJUBAVNI VODIČ 2  DVD
-30
11,51€ (86,74Kn)
16,45€ ˙(123,94Kn)
Tantra - Umijeće ljubavi: praktični vodič
-20
15,99€ (120,49Kn)
19,99€ ˙(150,63Kn)
Ljubav i tijelo + DVD
-20
19,51€ (146,99Kn)
24,39€ ˙(183,78Kn)