Autori

Moja beba zaslužuje samo najbolje - Autor: Pavao Brajša

Cijena:
70,31kn 79,00kn
Nakladnik:
Harfa d.o.o.
ISBN:
978-953-7351-15-1
Jezik:
Hrvatski
Broj stranica:
47
Godina izdanja:
2009
Uvez:
Tvrdi
Format:
x200 mm
Podijeli:
Košarica:
Prelistaj

Opis

 

Edukativna slikovnica bazirana na službenoj preporuci WHO-a i UNICEF-a na temu porod, dojenje, njega bebe, nošenje i povezanost.


Kada Paul i Sophie dobiju sestricu u obitelji se događa veliko čudo – novo stvorenje je došlo na svijet! Paul je uzbuđen i znatiželjan ali na sreću tu je teta Andrea, mamina primalja, koja će mu odgovoriti i pojasniti brojna pitanja na temu poroda, dojenja, nošenja novorođenčeta. Andrea Paulu s ljubavlju slikovito objašnjava što sve treba jednoj bebi da bi bila sretna i posve zadovoljna te zašto je majčino mlijeko tako dobro i zdravo za bebu i kakvog je okusa.

 

Ova slikovnica o porodu, dojenju i nošenju ne samo da je vrlo razumljivo napisana, već je i iznimno informativna. Da ne bi samo djeca nešto naučila iz nje, na kraju se nalazi i glosar za roditelje kao i ilustracije i opis najvažnijih položaja dojenja. Tko traži savjet i pomoć oko poroda, dojenja i nošenja, u adresaru ove slikovnice može naći sve potrebne informacije. Izvrsna je ideja bila osmisliti ovakvu edukativnu slikovnicu o prvim danima s bebom i dojenjem. Osim toga u ovoj slikovnici stručni sadržaji odgovaraju današnjem standardu znanja, što će pogodovati dobrom startu s novom bebom i s dojenjem.

 

Sve je uključeno u odgovarajuću priču iz svakodnevice, a tu su i pitanja kao poticaj na razmišljanje, namijenjena radoznalom djetetu.

 

Ovo je slikovnica za djecu koja očekuju ili su nedavno dobili brata ili sestru kao i za njihove roditelje.

 

Nubilus Logo